Düşünen Solak Emoji Anahtarlık

55,00  (KDV Dahil)

Sol elini çenesine dayayıp düşünen bu emoji, solakların yaratıcı ve analitik düşünme yeteneğini simgeler. Bu anahtarlık, özgün fikirlerinizi ve düşünsel derinliğinizi yanınızda taşımanın harika bir yoludur.

Bu anahtarlık, solak olmanın getirdiği özel düşünce yapısını ve kişisel tarzınızı yansıtmanın ideal bir yoludur. Her ortamda fark yaratmak ve kendi benzersizliğinizi vurgulamak isteyenler için mükemmeldir.

Solak arkadaşlarınız veya sevdikleriniz için özel bir hediye arıyorsanız, bu anahtarlık harika bir seçenektir. Düşünceli ve yaratıcı bir karakteri sembolize eden bu figür, onların kişisel özelliklerine hitap eden anlamlı bir hediye olacaktır.

NOT: Ürün tanıtımında baskı için gönderilen emoji görseli kullanılmıştır. Anahtarlık üretiminde bu görselin üzerine şeffaf koruyucu bant eklendiğinden satın alınan ürünün fiziki görselinde ışık kırıldığı için renk tonları minimal farklılıklar gösterebilir.

Yuvarlak beyaz zemin üzerine renkli baskı ile üretilen Anahtarlıklar, 44 mm çapındadır.

Stokta

Açıklama

Solakların Yaratıcılığını, analitik düşünme yeteneğini ve benzersizliğini ifade eden bu özel solak emoji illüstrasyonlu anahtarlık, sol elini çenesine dayamış, tek gözü kapalı ve düşünceli bir duruş sergileyen figürüyle, düşünen solak bireyler için mükemmel bir aksesuardır.

Ek bilgi

Boyutlar 4,4 cm
Marka

Solakurunleri.com Solak Tasarım

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.